od  2014 godine

o nama

Trening, sistem vježbanja, to je sve materija, ali ono što nas čini različitim od ostalih jesu naši članovi. Oni su ponos i fundament našeg kluba jer su našem klubu poklonili svoje srce, pozitivnu energiju, a to je osnovni razlog našeg uspjeha.

Nedim Babić, osnivač, vlasnik i trener u gym-u Champion. Cijeli život posvećen sportu, natjecanjima, cjelokupnom sportskom načinu života. Ljubav prema sportu usmjerio ka edukaciji, te diplomirao na Fakultetu Sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu. Vlastiti sistem treninga implementirao kroz svoj klub u radu sa preko hiljadu klijenta, gdje su mnogi uspjeli napraviti velike transformacije, te učinili da trening bude sastavni dio svakodnevnice. Trener, motivator, metodičar ili jednostavnije LEVEL UP.

Nedim Babić

osnivač, vlasnik i trener

Amra Semić, iako bachelor socijalnog rada, posvećenost sportu i rekreacija je već 11 godina drži u fitness industriji. Kreativna, disciplinovana i stroga trenerica, će Vas maximalno motivirati na Level Up Cross treninzima, ali također i opustiti na treninzima Pilatesa.

Amra Semić

bachelor socijalnog rada, trener

Saša Ramić, fiziotarapeut sa 20 godina iskustva u trenažnim procesima, što je na koncu odredilo i njegovu profesionalni poziv i profesiju. Po stavu odaje blagost, ali to je samo njegova varka, jer će  zasigurno iz Vas svojim metodama izvući svaki atom snage.

Saša Ramić

fizioterapeut, trener

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Work

gym.champion.grande champion

kontakt

Kontaktirajte nas

8 + 12 =

 

gym champion

M.P. Sokolovića 17, Sarajevo, BiH
championsarajevo@gmail.com
‎‎‎‎‎+387 62 587 267
Radno vrijeme: 
Ponedjeljak-Petak: 16:00 - 22:00
Subota: neradna
Nedjelja: 16:00 - 22:00

gym  grande champion

Džemala Bijedića 156, Sarajevo, BiH
championsarajevo@gmail.com
‎‎‎‎‎+387 33 460 555
Radno vrijeme: 
Ponedjeljak-Petak: 7:30 - 22:00
Subota: neradna
Nedjelja: 16:00 - 22:00