od  2014 godine

o nama

Trening, sistem vježbanja, to je sve materija, ali ono što nas čini različitim od ostalih jesu naši članovi. Oni su ponos i fundament našeg kluba jer su našem klubu poklonili svoje srce, pozitivnu energiju, a to je osnovni razlog našeg uspjeha.

Nedim Babić, osnivač, vlasnik i trener u gym-u Champion. Cijeli život posvećen sportu, natjecanjima, cjelokupnom sportskom načinu života. Ljubav prema sportu usmjerio ka edukaciji, te diplomirao na Fakultetu Sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu. Vlastiti sistem treninga implementirao kroz svoj klub u radu sa preko hiljadu klijenta, gdje su mnogi uspjeli napraviti velike transformacije, te učinili da trening bude sastavni dio svakodnevnice. Trener, motivator, metodičar ili jednostavnije LEVEL UP.

Nedim Babić

osnivač, vlasnik i trener

Saša Ramić, fiziotarapeut sa 20 godina iskustva u trenažnim procesima, što je na koncu odredilo i njegovu profesionalni poziv i profesiju. Po stavu odaje blagost, ali to je samo njegova varka, jer će  zasigurno iz Vas svojim metodama izvući svaki atom snage.

Saša Ramić

fizioterapeut, trener

Work

gym.champion.grande champion

kontakt

Kontaktirajte nas

8 + 3 =

 

 

gym  grande champion

Džemala Bijedića 156, Sarajevo, BiH
info.championsarajevo@gmail.com
‎‎‎‎‎+387 33 460 555
Radno vrijeme: 
Ponedjeljak – Petak: 09:00 – 21:00
Subota: Neradna
Nedjelja: 17:00 – 21:00