programi

Treninzi

treninzi za sve nivoe spremnosti

INTERESANTAN, FUNKCIONALAN, EFIKASAN, Level Up program funkcionalnih treninga je osmišljen da bude prilagođen svakom pojedincu bez obzira na iskustvo u treningu i nivo opšte kondicije. Uz naše edukovane i posvećene trenere, rezultat je neizbježan.

Level Up za žene

Level Up sistem treninga za žene je dizajniran kako za pojedinca, tako za grupe, bez obzira na sportsko iskustvo i nivo utreniranosti. Treninzi su koncipirani na način da Vas dovede u odličnu kondiciju i Vašem tijelu daju oblik koji ste oduvijek željeli. Sa različitim vježbama kako sa samim tijelom, tako sa dodatnim rekvizitima kao što su bučice, girye, TRX trenažeri i ostala oprema ili bez rekvizita, naši treninzi su fuknkcionalni, ali i interesantni.

Level Up za muškarce

Sa funkcionalnim treningom svom tijelu omogućavate pravilan razvoj, koristeći sve mišićne kapacitete, ne ostavljajući zapostavljene određene mišićne grupe. Svaki trening je metodički pripremljen, te se rezultati vide nakon samo par treninga. Razvijate snagu, izdržljivost, a sve to doprinosi i izgledu vašeg tijela.

Full Body

Funkcionalni treninzi za cijelo tijelo bez dodatne opreme

WOM - GLUTE - ABS

Treninzi jedne mišićne skupine (Glute – stražnjica, ABS – trbušna muskulatura)

Tabata

Funkcionalni treninzi tabata sistemom

Work

gym.champion.grande champion

kontakt

Kontaktirajte nas

3 + 4 =

 

 

gym  grande champion

Džemala Bijedića 156, Sarajevo, BiH
info.championsarajevo@gmail.com
‎‎‎‎‎+387 33 460 555
Radno vrijeme: 
Ponedjeljak – Petak: 09:00 – 21:00
Subota: Neradna
Nedjelja: 17:00 – 21:00