programi

Treninzi

treninzi za sve nivoe spremnosti

INTERESANTAN, FUNKCIONALAN, EFIKASAN, Level Up program funkcionalnih treninga je osmišljen da bude prilagođen svakom pojedincu bez obzira na iskustvo u treningu i nivo opšte kondicije. Uz naše edukovane i posvećene trenere, rezultat je neizbježan.

Level Up Cross za žene

Level Up sistem treninga za žene je dizajniran kako za pojedinca, tako za grupe, bez obzira na sportsko iskustvo i nivo utreniranosti. Treninzi su koncipirani na način da Vas dovede u odličnu kondiciju i Vašem tijelu daju oblik koji ste oduvijek željeli. Sa različitim vježbama kako sa samim tijelom, tako sa dodatnim rekvizitima kao što su bučice, girye, TRX trenažeri i ostala oprema ili bez rekvizita, naši treninzi su fuknkcionalni, ali i interesantni.

Pilates za žene

Nakon treninga PILATESA  osjećat ćete potpuno zadovoljstvo. Program kontrolisanih vježbi koje će pokrenuti Vaše mišiće i pomoći da Vaše tijelo bude funkcionalno. Ove vježbe pokreću sve mišiće, povećavaju, fleksibilnost i amplitudu pokreta, jačaju muskulaturu središta tijela (core), poboljšavaju cirkulaciju.

Level Up Cross za muškarce

Sa funkcionalnim treningom svom tijelu omogućavate pravilan razvoj, koristeći sve mišićne kapacitete, ne ostavljajući zapostavljene određene mišićne grupe. Svaki trening je metodički pripremljen, te se rezultati vide nakon samo par treninga. Razvijate snagu, izdržljivost, a sve to doprinosi i izgledu vašeg tijela.

Tabata

Funkcionalni treninzi tabata sistemom

Kick box i tehnike samoodbrane

Da kickbox može biti vrhunski oblik rekreacije, to ćete se uvjeriti već na prvom treningu u našem klubu. Osim što ćete imati odličan vid fizičke aktivnosti, uz vrhunske trenere ćete naučiti i mnoge elemente kickboxa, a koji predstavljaju i oblik samoodbrane. Veoma brzo ovaj vid treniniga može postati Vaša opsesija.

WOM - GLUTE - ABS

Treninzi jedne mišićne skupine (Glute – stražnjica, ABS – trbušna muskulatura)

Work

gym.champion.grande champion

kontakt

Kontaktirajte nas

8 + 6 =

 

gym champion

M.P. Sokolovića 17, Sarajevo, BiH
info.championsarajevo@gmail.com
‎‎‎‎‎+387 62 587 267
Radno vrijeme: 
Ponedjeljak-Petak: 16:00 - 22:00
Subota: neradna
Nedjelja: 16:00 - 22:00

gym  grande champion

Džemala Bijedića 156, Sarajevo, BiH
info.championsarajevo@gmail.com
‎‎‎‎‎+387 33 460 555
Radno vrijeme: 
Ponedjeljak-Petak: 7:30 - 22:00
Subota: neradna
Nedjelja: 16:00 - 22:00